Fullrate er desværre blevet en del af Yousee og nedenstående priser og tekst opdateres ikke længere

Hvad vil du gerne se test / anmeldelse af?
Fullrate telefoni
Fullrate tv
Fullrate bredbånd

Kan jeg få Fullrate?

Tjek dækningskortet for at se om der er dækning fra Fullrate i dit område. Tag også hastighedstesten fra Fullrate hvis du er i tvivl om hvilken hastighed du har nu.

Pil Højre

Fullrate dækningskort
Fullrate hastighedstest

Fullrate produkter

Bredbånd
TV (hvis du har bredbånd)
Mobilt bredbånd
Telefoni

Pil venstre

Fakta om Fullrate netværk

Fullrate er et datterselskab af TDC og kører på dennes net, både hvad angår telefoni og bredbånd.
Ikke alle abonnementer giver adgang til 4G – så tjek inden du bestiller!

Bindingsperiode

Fullrate har som udgangspunkt 6 måneders bindingsperiode på deres abonnementer. Det gælder både for bredbånd, TV og mobiltelefoni.

Opsigelse af Fullrate abonnement

Som udgangspunkt skal du kun opsige abonnementet hvis du ikke skal skifte til en ny udbyder. Skifter du til en anden klarer de opsigelse hos Fullrate og sørger for korrekt overtagelse og opsigelse af dit fullrate abonnement. Derved kommer du ikke til at stå uden telefon eller uden internet.

Aktuel gavekortskode / rabatkode

Fullrate har mulighed for at du kan indtaste en gavekode under bestilling. Der er desværre ingen aktive rabatkoder netop nu.

Fullrate anmeldelser og erfaringer fra andre brugere

Positive anmeldelser

Høj brugervenlighed på ‘mit fullrate’ hvor man selv kan styre sine abonnementer og opsætning
Lise

Bruger på trustpilot

Vil altid anbefale fullrate til nogen der skal have bredbånd

Har haft fullrate i en del år, og de har altid leveret hvad de skal, og har kompetent service hvis noget skulle være galt.

Da min router gik i stykke en fredag tilbød fullrate at jeg kunne komme forbi deres kontor og hente en ny, istedet for at vente uden internet på den kom med posten mandag/tirsdag.

Andreas

Bruger på trustpilot

Overgangen til Fullrate er gået glidende og uden problemer

Fullrate har konkurrencedygtige priser, netværksdækningen er god og passer til mit behov

Lona

Bruger på trustpilot

Negative anmeldelser

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos Fullrate.
Først og fremmest bestiller vi 1-2 måneder inden vi flytter både bredbånd og tv-pakke. Vi får også fremsendt udstyr, men kl 15.00 på selve dagen hvor det skulel virke får vi en sms om at det først kan blive sat op 1 måned efter. Virkelig øv, når man har været ude i god tid med at bestille.
Camilla

Bruger på trustpilot

Det er ikke let at få kontakt til kundeservice, de kan ikke hjælpe på facebook overhovedet.
At skrive til dem via. mail, kræver godt nok sin tålmodighed. Skriv en mail, så svar 24 timer senere, svar på den mail, vent 24 timer osv. osv.
Mikael

Bruger på trustpilot

Jeg er træt af Fullrates nyhedsbreve!!

jeg selv har afmeldt Fullrates nyhedsbreve, samt jeg har haft fat i kundeservice og fået dem til at framelde mig nyhedsbrevet – uden held!

AL

Bruger på trustpilot

Test af Fullrates produkter

Test af Fullrate TV

Jeg har haft Fullrates tv løsning til test. Det er en genial løsning til de, der kun har en enkelt tv og vil have en simpel og billig tv løsning med det (efter min mening) helt rette kanaludvalg.

Hos Fullrate får du ikke alle “crap” kanalerne – men de kanaler som flest rent faktisk ser. I den store pakke, der er klart mest interessant får du: DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramasjang, DR Ultra, TV2, TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Regionerne, TV3, TV3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6 Investigation Discovery, Norsk TV2, Sveriges TV4, Eurosport 1 og 2, Animal Planet, Discovery, TLC, Lokal TV, Folketings TV, ARD, Cartoon Network, ZDF, SVT1, SVT2, NDR, RTL og DR Synstolkning.

Fullrate tv

Det er der i pakken:

Fullrates løsning indeholder en boks, kabel til tilslutning til din router, strømforsyning og SCART / HDMI kabel, fjernbetjening og batterier.

Opsætning af boksen:

Selve opsætningen er nem. Efter du har tilsluttet kablerne, starter boksen op med et TDC! logo og boksen opdaterer sig selv og skal genstartes et par gange.

Det kan undre at den ikke er fuldt opdateret når den bliver afsendt – men lad det nu ligge – du er klar efter en ½ times tid.

Funktionalitet

Alt fungerer lynhurtigt på boksen. Kanalskifte tager under et sekund – og du kan endelig få “zappe” fornemmelsen tilbage!

Tekst tv er implementeret og fungerer gnidningsfrit og ligeledes lynhurtigt.

Der er mulighed for en picture-in-picture funktion – hvor du kan se dit eksisterende program videre og samtidig se hvad der er på de andre kanaler.

Fullrate Picture in picture tv

 

TV-guiden fungerer ligeledes fortrinligt – så du kan se hvad der nu, og frem i tiden på alle kanalerne.

Der er mulighed for at sortere kanalernes rækkefølge og lave en favoritliste.

Når du bruger tv løsningen bliver der trukket på dit bredbånd. Det tager ca. 2.5 mbit af forbindelsen når det kører og ca. 4 mbit ved kanalskifte.

Ofte stillede spørgsmål – Fullrate TV

Kan jeg bruge Fullrate tv med chromecast / airplay? Nej – det er en selvstændig løsning uden integrationer.

Kan jeg bruge fjernbetjeningen fra fullrate til mit tv? Ja – hvis du er heldig (se mere på fullrate forum).

Basis pakken
99 kr. om måneden
19 kanaler
TV-boks
Mulighed for filmleje
Mindstepris i 6 måneder: 993,-
Favorit pakken
269 kr. om måneden
33 kanaler
TV-boks
Mulighed for filmleje
Mindstepris i 6 måneder: 1194,-
Komplet pakken
369 kr. om måneden
41 kanaler
TV-boks
Mulighed for filmleje
Mindstepris i 6 måneder: 2712,-

Test af Fullrates bredbånd

Fullrate internet er deres mest kendte produkt, og nok den egentlige fullrate test

Der er 3 ting de gør særligt godt i forhold til deres bredbånd.

 1. De leverer udstyr, der virker – uden for mange dikkedarer (man burde egentlig tro at dette gjaldt for alle udbydere – men det er det desværre ikke!)
 2. De har mulighed for at sætte en såkaldt “gamer profil” – der gør at bredbåndet kan optimeres til online gaming (hvis man har det behov)
 3. De giver besked hvis dit bredbånd af en eller anden årsag går ned (via SMS)

Den opskrift har gjort dem til én af Danmarks mest populære internetudbydere.

Udstyr

Udstyret du får leveret er afhænger af hvornår du bestiller. Jeg har erfaring med deres seneste router – en Zyxel VMG8924-B10A router, der tilbyder bredbånd i 5Ghz båndet (hvilket giver dig bedre signal i tæt befolkede områder og højere hastighed).

Zyxel_VMG8924-B10A router

Bagpå er der 4 porte som du kan bruge til tv (hvis du har bestilt TV fra Fullrate), eller til andre enheder, der kan tilsluttes via kabel (Apple TV, pc’er osv.). Der er 3 knapper bagpå.

Zyxel router bagfra

En tænd/sluk knap, en wifi knap og en WPS knap. Wifi knappen kan tænde og lukke dit wifi med et tryk. WPS knappen kan du eksempelvis bruge hvis du har en trådløs printer, der også understøtter WPS. Der er en automatisk form for konfiguration, hvor du kan trykke på knappen og derefter vælge automatisk opsætning på din printer – og Vupti! – så har den selv fundet ud af kode og konfiguration. Det er smart!

Installation

Når du får bredbåndet fra Fullrate – er det blot at tilslutte routeren til strøm og telefonstikket. Herefter blinker en række lamper og 5 minutter efter er den klar til brug. Koden til det trådløse internet er printet i bunden af routeren – og vil du selv ændre den – er der også mulighed for det gennem administrationspanelet som du kan tilgå via din internetbrowser.

En lidt irriterende ting er at koden som udgangspunkt på den router jeg fik – kun virkede til 2.4Ghz båndet. Jeg var altså tvunget til at gå ind i administrationsmodulet og vælge en kode til 5Ghz båndet.

Hastighed

Hastigheden passer som regel med det du bestiller. Jeg har oplevet at få ca. 35 mbit på en 40 mbit forbindelse, 8 mbit på en 10 mbit forbindelse og 5.8mbit på en 6 mbit forbindelse.

Tillægsprodukter til bredbånd

Fullrate giver gratis fastnettelefoni med. Det betyder at du kan tilslutte en analog telefon til din router og herved få adgang til den efterhånden klassiske form for telefoni. Her er der en række tillægstjenester såsom fri fastnet til fastnet og andet. Efter min mening er det et udgående produkt. Jeg har dog en telefon tilsluttet – det er dog stort set begrænset til telesælgere, der ringer på telefonen.

Ofte stillede spørgsmål til bredbånd

Kan jeg tilslutte min egen router? Ja, du kan tilslutte din egen router i bridge mode

Kan jeg få statisk/fast ip? Ja – det koster dog ekstra pr .måned

Hvorfor er min forbindelse ustabil? Det kan der være flere årsager til. Tag fat i Fullrate support.

25 mbit
249 kr. om måneden
Op til 25 mbit download
Op til 2 mbit download
Trådløs router
Fastnet telefoni
Mindstepris i 6 måneder: 1892,-
50 mbit
269 kr. om måneden
Op til 50 mbit download
Op til 10 mbit download
Trådløs router
Fastnet telefoni
Mindstepris i 6 måneder: 1345,-

Test af Fullrates mobile bredbånd

Fullrate har fået mange flere produkter siden jeg testede det som mobilt bredbånd (via en USB stik). I dag leveres det som udgangspunkt uden noget udstyr og du skal så i tillæg leje ekstra udstyr som kan være en USB dongle eller en router hvor du kan sætte SIM kortet i og på den måde få trådløst internet.

SIM+USB-modem_fullrate_mobilt_bredbånd

Deres seneste satsning hedder ToGo / Flex – som er et abonnement, du kan tilpasse til dit behov. Jeg synes det er en anelse søgt – men er ret populært. Har du store udsving i dit forbrug – eller bruger det meget lidt – kan det være værd at overveje.

De ting som jeg kan give med når du bestiller mobilt bredbånd hos Fullrate er 3 ting:

 • Fullrate er rigtig gode til at informere om forløbet. De sender dig e-mails om bestillingsforløbet – her skal du særligt holde øje med en e-mail, der giver dig PIN koden til SIM kortet.
 • Vær opmærksom på netværksdækningen – det – kombineret med antallet af samtidige brugere på masten er afgørende for hvilken hastighed du kan få.
 • Fullrate fortæller du oplever hastigheder op til 20 mbit i download og 4 mbit i upload. De leveres som udgangspunkt på 3G nettet – 4G kan/skal tilkøbes.

Mobilt bredbånd varierer ikke synderligt på tværs af udbyderne. De eneste med et – efter min mening – fornuftigt alternativt til fastned bredbånd er Oister.

Flex
29 kr. om måneden
4G
Mulighed for tilvalg af router
Mindstepris i 6 måneder: 273,-
10 GB
99 kr. om måneden
4G
Mulighed for tilvalg af router
Mindstepris i 6 måneder: 693,-
200 GB
249 kr. om måneden
4G
Gratis låne-router
Mindstepris i 6 måneder: 1593,-

Test af Fullrate mobil

Det bedste og samtidig dårligste ved Fullrate må være deres evigt skiftende abonnementer og tilbud – hvor forskellige ting er inkluderet – afhængig af hvornår du bestiller!

En basis udbyder

Fullrate leverer en telefoni løsning som kan det helt basale uden integration til resten af Fullrate produktpalleten – og det er synd, når nu de kan levere tv og bredbånd også. Prisniveauet er lavt – især ved kampagner – og skal du have en stabil udbyder på TDC’s net er Fullrate en oplagt udbyder. De leverer som standard 3G hastighed – 4G skal tilkøbes i de fleste pakker.

Disse 3 ting adskiller Fullrate fra konkurrenterne

Fullrates forsøg på at adskille sig fra andre i branchen går på 3 ting (bemærk, intet er så unikt at du ikke kan få det andre steder – og alle tingene koster fra 19 kr. ekstra om måneden)

 1. 50% rabat på udlandsopkald:
  Tilkøber du dette kan du for 20 kr. om måneden for 50% rabat på alle dine udlandsopkald. Et tilsvarende produkt findes for sms – hvor du får en fast pris på 50 øre pr. sms for 30 kr. om måneden
 2. Fullrate til Fullrate gratis:
  Dette koster 19 kr. om måneden og giver dig gratis opkald til andre Fullrate kunder. Det kan give mening hvis du har en billig pakke uden fri tale og én eller 2 faste personer du ringer til, der også har fullrate.
 3. Tilkøb af data:
  Hos Fullrate behøver du ikke købe en større pakke generelt set – men kan tilkøbe ekstra data hvis du løber tør. Du får 1 GB for 20 kr. om måneden eller 5 GB for 50 kr. om måneden.

Den største fordel er at der kun er 30 dages opsigelse på produkterne – så ved du at du skal til udlandet og bruge lidt ekstra opkald eller mere data en enkel måned, kan du nøjes med dette uden at binde dig i 6 måneder.

Se aktuelle kampagner på mobil nedenfor.

15 timer / 35GB data
149 kr. om måneden
8GB i EU
Mindstepris i 6 måneder: 894,-
FRI tale / 15 GB data
159 kr. om måneden
8GB i EU
Mindstepris i 6 måneder: 894,-
FRI tale / 50 GB data
199 kr. om måneden
12GB i EU
Mindstepris i 6 måneder: 1194,-
Opsummering
Fullrate test
Emne:
Fullrate test
Opsummering:
Test af fullrates produkter
Skrevet af:
Udgivet af:
Telebranchen.dk
Logo