Hvad vil du gerne se test / anmeldelse af?
Yousee telefoni
Yousee tv
Yousee bredbånd

Kan jeg få Yousee?

Tjek dækningskortet for at se om der er dækning fra Yousee i dit område. Skal du have TV eller bredbånd kan du her undersøge om du kan få Yousee på din adresse.

Yousee pil højre

Yousee dækningskort
Yousee hastighedstest

Yousee produkter

Bredbånd (Hvis du har TV)
TV
Mobilt bredbånd
Telefoni

Yousee pil venstre

 

Fakta om Yousee netværk

Yousee er tæt knyttet med TDC og bruger deres mobilnetværk. Det giver dig en god dækning. På bredbånd, benytter de deres egne coax kabler (kabel tv). Alle abonnementer giver adgang til 4G! Yousee har tidligere haft store kapacitetsproblemer på bredbåndsdelen – selv om de problemer jeg kender til er løst!

Bindingsperiode

Yousee har som udgangspunkt 6 måneders binding på deres produkter. De har af og til kampagner uden binding.

Opsigelse af Yousee abonnement

Som udgangspunkt skal du kun opsige abonnementet hvis du ikke skal skifte til en ny udbyder på telefonidelen. Skifter du til en anden udbyder klarer de opsigelse hos Yousee og sørger for korrekt overtagelse og opsigelse af dit Yousee abonnement. Derved kommer du ikke til at stå uden telefon. På bredbånd og tv  benytter Yousee sig af en anden teknologi end langt de fleste – og derfor skal du selv sørge for at opsige dette. Der er 30 dages opsigelsesvarsel.

Yousee anmeldelser og erfaringer fra andre brugere

Positive anmeldelser

Jeg vægter altid stabiliteten som det vigtigste. Og har stor set aldrig problemer m. Internet el. tv. Hastigheden er mere end forventet, da jeg har en 100/20 mbit forbindelse til 279 kr., men får reelt omkring 120/37 mbit. Så Yousee er ikke fedtet med hastigheden 🙂

TV delen køre uden problemer. Der er ikke så meget andet at sige til det 🙂

Steen

Bruger på trustpilot

Helt igennem fantastisk service fra Yousee..
Stiller et spørgsmål en søndag aften på Facebook og 2 dage efter holder der en tekniker på adressen for at finde fejlen.. Hele forløbet har imponeret mig fra start til slut. God kommunikation, hurtigt fejlmelding og udbedring.
Dét er service..
Sanne

Bruger på trustpilot

Er produkterne de billigste? Nej. Er der kort ventetid til kundeservice? Heller ikke nej. Men Yousee er utroligt fleksible, leverer solide produkter og har venlige medarbejdere. Jeg har haft TV og bredbånd fra i ét år og aldrig har der været problemer: Mit bredbånd er blevet opgraderet i hastighed to gange, gratis naturligvis. Mit TV har aldrig haft dårlig modtagelse. Da jeg skulle opsige mit abonnement, med forholdsvis kort varsel og grundet en udlejningsejendom hvor internet er med i lejen, fik jeg en super service. Jeg forklarede min situation til medarbejderen og fik lov til at opsige abonnementerne på flyttedagen – altså blev der set bort fra bindingsperioden.
Arne Graversen

Bruger på trustpilot

Negative anmeldelser

Efter 45 minutter i telefonkø, fik jeg endelig fat i en yousee medarbejder. Jeg ville gerne opgradere et af mine yousee produkter, hvilket ikke helt lød som om han helt hade styr over. Efter en lang pause uden han sagde noget, blev der langt på. Værdsko at start forfra i telefonkøen.
Rosa

Bruger på trustpilot

Det tog 3 x 30 min. i telefonen at få opsagt aftalen om bredbånd og tv hos YouSee! Et ønske om opsigelse der bunder i høje priser, gebyrer for at ændre til et billigere produkt og ingen aftale med La Liga uden prisnedsættelse.
Martin Jørgensen

Bruger på trustpilot

Yousee har ikke styr helt styr på den enkelte kundes specifikke aftale og sender regninger som man får indtryk af, blot er maskingenereret og derfor indeholder fejl. Det kan opfattes som et forsøg på at snyde kunden, hvor jeg i mit tilfælde, blev dobbeltfaktureret på et oprettelsesgebyr på min regning nummer to – altså et ret mærkværdigt sted at placere et oprettelsesgebyr.
Ud over det, har der været andre småbump, siden jeg satte min lid til Yousee i juli 2015.
Mass Lyngby

Bruger på trustpilot

Test af Yousees produkter

Test af Yousee TV

Yousee er nok den mest etablerede tv udbyder på markedet med over 1,2 millioner tv-kunder. Det er en enorm kundebase, og selvom der er historiske årsager til den den store kundebase – er Yousee stadig den bedste løsning – efter min mening – hvis du har mange fjernsyn i hjemmet.

Og hvorfor så det?

Yousee leverer et antennestik som du kan bruge til tv, radio og bredbånd. Alt samlet i ét stik som du så kan vælge og fordele videre. Du behøver ikke alle mulige bokse eller kort for at trække deres almindelige tv-pakker ud – og vil du have 8 fjernsyn koblet på – kan det relativt simpelt lade sig gøre – UDEN at du skal betale ekstra.

En medieudbyder

Yousee og TDC har i mange år fået hug – fortjent – fordi de ikke har fornyet sig nok, og hængt fast i deres “cash cow” – fastnetkunderne.

Den æra har de heldigvis indset er forbi og alene gennem de sidste 2 år har Yousee forandret sig enormt i forhold til valgmuligheder.

Yousee leverer i dag ikke kun “flow-tv” men arkiv funktioner, web-tv, musik, film, serier, streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay, HBO Nordic mv og apps til alle dine enheder, tv-guide og meget andet. Yousee blevet et underholdningsunivers – hvor jo flere produkter du har fra yousee, jo større fordel har du i sidste ende.

Kan jeg få Yousee?

Yousees største begrænsning og samtidig deres succes – er at de ikke kan fås i alle husstande. De har været særligt gode til at indgå aftaler med boligforeninger og her vil det ofte stort set ikke kunne svare sig ikke at tage minimum basispakken fra Yousee.

Det er heldigvis relativt let at undersøge om du kan få Yousee. Klik her og indtast din adresse.

Hvorfor får Yousee så dårlig trustpilot rating? 

Jeg har 3 ting som jeg personligt mener de gør rigtig dårligt:

  1. Det er svært at komme i personlig kontakt med dem. Der er ofte lang kø på telefonen og mails kan der sagtens gå en uge med at de får besvaret. Dette er dog forbedret på det seneste.
  2. De tager ikke ansvar – men skubber “bolden” rundt mellem afdelinger. Det er frustrerende som kunde! Jeg kan kun anbefale at alt du bestiller / foretager af ændringer foregår skriftligt med relevante priser og betingelser!
  3. Nr. 3 har ikke så meget med deres tv at gøre – men de har haft massive problemer med kapaciteten på deres bredbånd.

Dog vil jeg sige – at når først du har det – er der ekstremt sjældent nedbrud, og det er en tjeneste, der bare fungerer.

Kun med Yousee, Boxer og Stofa får du det fulde udbytte af dit tv

Mange andre udbydere kræver en boks for at du kan se deres kanaler.

Det er ikke (nødvendigvis) tilfældet for Yousee – omend du kan vælge en Yousee tv-boks til 99 kr. om måneden.

I og med du ikke skal bruge en boks – kan du bruge alle de funktioner dit tv var født med – og kan nøjes med én fjernbetjening.

Hvad koster Yousee kabel-tv? 

Yousees billigste løsning koster 299 kr. om måneden for grundpakken. Grundpakken indeholder kanalerne:

DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramasjang, DR Ultra, TV2, Kanal 5, TV2, DK4 HD, Folketingskanalen, Yousee infokanalen, Yousee ekstrakanalen, Yousee trailerkanalen, SVT1 HD, SVT2 HD, Sverige 4 HD, NRK 1, ARD 1 HD, ZDF HD, NDR HD, RTL HD, Xee, Paramount Network, Regional tv, Lorry og TV2 regional kanal.

Herefter har de forskellige valgmuligheder hvis du gerne vil have flere kanaler. Enten mellempakken eller fuldpakken (de er ved at udfase disse begreber) – eller du kan blande kanaler selv ovenpå – med frit valg blandt over 100 kanaler. Du har mulighed for at vælge 10, 20 eller 39 “point” ovenpå grundpakken.

Vælger du bland selv, skal du være opmærksom på at du skal have et kort til hvert tv du gerne vil køre bland selv på.

Kan jeg frit vælge kanaler?

Du kan kun vælge kanaler frit hvis du har en grundpakke. Herefter er der frit valg blandt mere end 100 kanaler. Du kan se hele listen hos Yousee.

Alt det du også får hos Yousee

Yousee forstår at give dig flere fordele jo mere du samler hos dem. Har du tv hos dem, har du adgang til live-tv og tv arkiv. Har du bredbånd får du adgang til film og serier – og har du mobilabonnement får du adgang til Yousee musik.

Interfacet er stort set ens – uanset om du bruger deres app til ios/android eller om du benytter deres webinterface.

Yousee interface

Det hele kører super lækkert – og kan for langt de flestes vedkommende formentlig erstatte et netflix abonnement (hvis du ikke er kræsen i forhold til tv serier). Om ikke andet så kan arkiv funktionen alene gøre det op for at du skal have en harddiskoptager. Du kan nemlig på langt de fleste kanaler gå tilbage og se gamle udsendelser.

Én ting der dog er lidt irriterende – er at ikke alle kanaler lader dig spole i kanalerne. På TV3 slipper du således ikke for reklamerne – men skal se programmet fra ende til anden…

 

Ofte stillede spørgsmål – Yousee tv

Kan jeg bruge Yousee tv med chromecast / airplay? Ja til begge – dog er visse android telefoner ikke understøttet.

Kan jeg optage programmer med Yousee boksen? Ja – tilkøber du en boks med harddiskoptager kan du, og du kan optage med en app på din telefon.

 

Grundpakken
299 kr. om måneden
27 kanaler
Mindstepris i 6 måneder: 2492,-
Bland selv 10
479 kr. om måneden
Op til 37 kanaler
Mindstepris i 6 måneder: 2672,-
Bland selv 20
529 kr. om måneden
Op til 47 kanaler
Mindstepris i 6 måneder: 2722,-
Bland selv 36
579 kr. om måneden
Op til 57 kanaler
Mindstepris i 6 måneder:2074,-

Test af Yousee bredbånd

Yousee bredbånd kører utroligt stabilt – når ellers der ikke er kapacitetsproblemer i dit område! Eneste “catch” for at få bredbånd fra Yousee er at du skal have Yousee tv (minimum grundpakken) – for at kunne bestille bredbånd. Yousee har det stærkeste netværk og du vil modsat Hiper og Kviknet – ikke ligeså ofte løbe ind i kapacitetsproblemer med Yousee.

Det får du når du vil bestille bredbånd hos Yousee

Du får selvfølgelig det tekniske udstyr – det kommer jeg ind på om lidt. Udover bredbånd får du dog adgang til film og serier på Yousee web-tv og deres apps. Bestiller du netop nu får du samtidig 3 måneders adgang til HBO. Alt i alt rigelig med underholdning!

Udstyr

Yousee leverer som standard deres nyeste router Sagemcom fast 3890V3 . Det er en væsentlig forbedring af deres tidligere router CG3000 og C6250 – da rækkevidden og stabiliteten på det trådløse er væsentligt bedre. Den har mulighed for tilkobling på både 2.4Ghz båndet og 5Ghz båndet. Der er mulighed for portforward hvis du har behov for dette.

Yousee router

Der er  mulighed for tilslutning af op til 4 enheder via kabel og mere eller mindre “ubegrænset” via trådløs. Se tilslutningsmuligheder nedenfor.

Yousee router tilslutninger

Har du behov for flere enheder via kabel – kan du dog købe en simpel switch, der giver dig flere porte.

Installation

Dette er én af de lidt mere tricky ting fra Yousee. Som udgangspunkt garanterer Yousee kun at routeren virker på det første stik du får ind i din lejlighed / hus. Når det er sagt har jeg den dog koblet på mit nr. 3 stik – så det kan sagtens lade sig gøre – det kan dog være det kræver en antenneforstærker med aktiv returvej.

Når du skal tilslutte routeren skal du sætte den medfølgende adapter på dit antennestik.

Tilslutning til antennestik yousee

Herefter monterer du f-connector stikket på stikkontakten og tilslutter det routeren. Herefter blinker en række lamper og efter ca. 5 minutter er den klar til brug (når lynene og planeten lyser grønt). Koden til det trådløse kan du indstille ved at logge ind på din router. Denne information har du fået fra Yousee.

Levering

Levering foregår sædvanligvis inden for få hverdage. Du modtager en fysisk pakke med posten.

Hastighed

Hastigheden er som regel højere end det du bestiller. Det forudsætter naturligvis du har mulighed for at trække den ønskede hastighed på linjen. Jeg har en  80/40 mbit og får 90/45. Thumbs up!

Yousee speedtest

Når jeg skriver – som regel – er det fordi Yousee tidligere har haft kapacitetsproblemer på en række centraler. Mine erfaringer er at de nu er løst – men det har været et stort problem at du i “primetime” ikke har kunnet bruge dit internet grundet overbelastning.

50 Mbit
279 kr. om måneden
Op til 50 mbit download
Op til 10 mbit upload
Trådløs router
Hurtig levering
Mindstepris i 6 måneder: 1793,-
150 Mbit
349 kr. om måneden
Op til 150 mbit download
Op til 30 mbit upload
Trådløs router
Hurtig levering
Mindstepris i 6 måneder: 2492,-
1000 Mbit
399 kr. om måneden
Op til 1000 mbit download
Op til 100 mbit upload
Trådløs router
Hurtig levering
Mindstepris i 6 måneder:2792,-

Test af Yousees mobile bredbånd

Jeg har ikke fysisk testet Yousees mobile bredbånd.

Jeg kan dog fortælle følgende: 

Alle deres mobile bredbåndsløsninger bliver leveret med 4G. Det giver teoretiske hastigheder på op til 71 mbit.

Yousee har flere forskellige muligheder for at levere det mobile bredbånd til dig.

Du kan få SIM kortet alene, du kan få en USB stick, en mobil batteridreven router eller en fast router. Prisen afhænger af hvilken pakke du vælger. Det går fra ingen binding og 99 kr. i oprettelse frem til 6 måneders binding.

Du har mulighed for at tilkøbe ekstra data. Du får en advarsel når du nærmer dig dit maksimum – og kan så tilkøbe ekstra data.

15 GB
119 kr. om måneden
Mindstepris i 6 måneder: 714,-
 
50 GB
199 kr. om måneden
Lånemodem til 0 kr.
Mindstepris i 6 måneder: 1293,-
1000 GB
449 kr. om måneden
Lånemodem til 0 kr.
Mindstepris i 6 måneder: 2694,-

Test af Yousee mobil

Yousee er gennem opkøbet af Onfone kommet ind på mobilmarkedet.

Yousees primære salgsargumenter er deres Yousee Musik og adgang More programmet ved flere abonnementer. Derudover kan du med Yousee opnå familierabat. De er en udbyder der gerne vil samle det hele – og du får ekstra fordele jo mere du samler.

De leverer naturligvis datapakker som de fleste andre udbydere – men de giver også mulighed for køb af særlige pakker når du skal til udlandet. Eksempelvis 2 timers tale i EU for 50 kr. og 100MB data i EU for 75 kr. Det giver dig bedre mulighed for at styre dine omkostninger.

Af andre paramatre for at vælge Yousee er at de har en app, hvor du kan følge med i dit forbrug og så har du mulighed for at købe de nyeste mobiler på afbetaling rentefrit på op til 24 måneder.

Yousee stopper ikke automatisk dit dataforbrug når du nærmer dig grænsen på deres datapakker i Danmark. De giver dig besked om at grænsen er ved at være nået og du betaler herefter 30 kr. pr. GB.

Prisniveauet hos Yousee er rimeligt – men det er ikke den billigste udbyder du kan finde. De har 4G på alle deres pakke abonnementer.

Der er ingen binding på Yousees mobilabonnementer så der er kun 30 dages opsigelse.

Se aktuelle kampagner på mobil nedenfor.

20GB
199 kr. om måneden
Fri tale
Fri SMS/MMS
Yousee musik
 
 
50GB
299 kr. om måneden
Yousee musik
Fri tale
Fri SMS/MMS
20 GB Roaming World i 48 lande
2 timers tale m.m. fra DK til 54 lande
Opsummering
Yousee test
Emne:
Yousee test
Opsummering:
Test af Yousee produkter
Skrevet af:
Udgivet af:
Telebranchen.dk
Logo