Bedste mobilabonnement til børn

Når du skal vælge mobilabonnement til dit barn er der 3 ting du bør fokusere på:

  • Prisen
  • At du som forældre kan følge med i forbruget
  • Sikre at det ikke løber løbsk

Prisen

Prisen for mobilabonnementet er nok den mest afgørende faktor. Her kan det i høj grad svare sig at kigge efter hvad de enkelte udbydere har af kampagner, men er du bare ude efter det billigste mobilabonnement med fri sms/mms, tale og data i én pakke – så kommer du ikke uden om Lebara til kun 19 kroner om måneden. Det er absurd billigt og dækningen er helt i top på Telenors netværk. 

Det er efter min mening en “no-brainer”. Hos Lebara kan du nummerportere et eksisterende nummer eller du kan vælge et nyt nummer – de har flere forskellige nummerserier at vælge fra!

LÆS OGSÅ: Lebara anmeldelse

Du skal kunne følge med i forbruget

Du skal sikre dig at den udbyder du vælger har et interface hvor du nemt kan følge med i forbruget. Herved kan du følge med i om du har valgt den rigtige størrelse pakke med tale/data og du kan som forældre være med til at sikre at der ikke bliver ringet til betalingstjenester og du kan se hvornår der bruges data. Hos f.eks. DUKA kan du minut for minut følge med i hvem, der er ringet til og på hvilket tidspunkt dataen er brugt. De har et billigt børneabonnement på 59 kroner med 5gb data (EU inklusiv) og 5 timers tale + fri sms og så virker deres abonnement også til at ringe gratis til EU – selv om du er i Danmark!

Se mere hos DUKA her>>

Sikre at det ikke løber løbsk

Det er her at udbyderne reagerer vidt forskelligt.

Til børn har Lebara en super fed funktion.

Da:

Hvis du f.eks. har den billigste pakke til 19 kroner om måneden med 5 GB data og al dataen bruges – så fornys hele pakken – og du betaler derfor ikke en pris på per GB, men får simpelthen en ny pakke til 19 kroner. 

Som forældre bliver du adviseret på e-mail om at pakken bliver fornyet, så har du brugt din egen e-mail ved oprettelse (eller har f.eks. Lunar som bank) bliver du adviseret om at der trækkes en ny pakke, og du kan derfor tage en snak med dit barn om forbruget – INDEN at det stikker helt af! Det er god stil!

Hvem udbyder mobilabonnementer til børn?

Mobilabonnement til børn Telia

Telia kalder deres mobilabonnement for “Little One” og giver dig 3 timers tale, og 3GB data (EU inkl). Det koster 79 kroner om måneden og der er spærret for sms-afstemninger og indholdstakserede tjenester. 

Mobilabonnement til børn Yousee

Yousees børneabonnement kommer med 3GB data og 1 times tale til 69 kroner om måneden. Der er mulighed for opsætning af beskyttende begrænsninger, som giver tryghed i brug af abonnementet. 

Mobilabonnement til børn Telenor

Telenors abonnement til børn mellem 5-12 år koster hele 129 kroner om måneden. Det giver dig 5GB data (inkl. 5gb EU/USA data) og 5 timers tale + ubegrænset tale til andre Telenor kunder. Fri sms+mms. De har en række tiltag, der gør det trygt for dig. Det er blandt andet: Spærring af data i lande, der ikke er inkluderet i abonnementet. Ingen mulighed for køb af ekstra data og spærring for roaming via dyre satellitforbindelser. Derudover er der mulighed for at slå spærring for køb af fysiske varer fra og spærre indholdstakserede sms’er. 

Gå til Telenor her>>

Mobilabonnement til børn Greentel

Greentels abonnement til børn giver 2 timers tale og 2GB data (inkl. 2gb EU data) + ubegrænset tale til andre Greentel kunder. Fri sms+mms. De har en række tiltag, der gør det trygt for dig. Det er blandt andet: Spærring af opkald til 90 numre. Spærring af indholdstakserede sms’er. Reklamerer med at der ikke kommer ekstra regninger! E-mail og SMS år 80% af det medfølgende data/tale er brugt. Gratis op/nedgradering af abonnement. Priser fra 48 kroner om måneden. 

Gå til Greentel her>>

Mobilabonnement til børn Telmore

Telmores mobilabonnement giver 1 times tale og 2gb data, og – mærkeligt nok –  7GB EU data. Det koster 59 kroner om måneden og der er mulighed for at sætte diverse forbrugsindstillinger i platformen. 

Gå til Telmore her>>

Mobilabonnement til børn Lebara

Lebaras mobilabonnement giver 5 timers tale og 5gb data til – hold nu fast – KUN 19 kroner om måneden. Det er UHØRT billigt. Du kan ikke indstille så meget – men skulle børnene bruge mere end deres pakke, købes automatisk en ny pakke til samme pris, og du får besked. Det er smart!

Gå til Lebara her>>